Persoonallinen

NAUTI VAPAUTESTA!

KÄRG-pienrakennuksia voidaan käyttää ympäri vuoden. Rakennukset saa täysin ”off the grid” aurinkovoimalla toimivina tai sähköverkkoon kytkettävänä mallina. Mökit voidaan helposti kuljettaa minne haluat. Aurinkopaneelit tarjoavat käyttömukavuutta kaikkialla – voit käyttää valoja, ilmanvaihtoa, ladata matkapuhelinta jne. KÄRG-rakennukset on suunniteltu optimaalisiksi hyödyntäen mahdollisimman paljon sisätilaa, joten tila säilyy kompaktina, tilavana ja viihtyisänä. KÄRG tarjoaa mahdollisuuden valita talon käyttötarkoituksen ja rakennus on mahdollista suunnitella ja tilata lepo-, musiikki-, sauna- tai toimistokäyttöön.

ARVOSTA AIKAASI!

KÄRG toivottaa sinut aina tervetulleeksi älykkäillä ratkaisuillaan, sillä se lämpenee erittäin nopeasti – vain 10 minuutissa – joten lomaa ei tarvitse suunnitella kauan etukäteen. Käytettyjen materiaalien puun, selluvillan ja olkilevyn ansiosta KÄRG takaa hyvän sisäilman, mikä puolestaan ​​takaa hyvän unen ja levon. Koska KÄRG-rakennuksia on helppo kuljettaa haluamaasi paikkaan, voit rentoutua juuri siellä, missä haluat – järven äärellä, saaristossa tai kallion päällä.

RUOKI SIELUASI!

Lepäämällä KÄRG-rakennuksissa tunnet olevasi yhtä luonnon kanssa. KÄRG on ihanteellinen ratkaisu jos tarvitset keskittymistä aivotyöhön tai tauon arjen kiireisestä elämäntyylistä. Vain yksi päivä kuukaudessa riittää rentoutumiseen ja latautumiseen, mikä lisää päivittäiseen työhön tehokkuutta. Voit myös siirtää työsi KÄRG:iin, sillä työtä tukevan toimiston rakentaminen on aina helpompaa kuin tavallisessa toimistossa työskentely. Valitse KÄRG ja anna inspiraation virrata.

TUKEA LUONNOSTA!

KÄRG on valmistettu luonnollisimmista markkinoilla olevista rakennusmateriaaleista, joten viihtyminen on helppoa. Mikään muu markkinoilla oleva pientaloja tarjoava yritys ei käytä niin paljon luonnonmateriaaleja kuin KÄRG – KÄRG koostuu olkilevyistä, selluloosavillasta (käytetty eristeenä) ja puusta.

  • Olkilevyn käyttö takaa erittäin hyvän sisäilman, ääni- ja lämmöneristyksen sekä lämmönsäätelyn rakennuksessa. Olkilevy varastoi lämpöä, mikä takaa rakennuksen pitkäaikaisen vakaan lämpötilan. Olkilevy vähentää lämpötilaeroja päivän ja yön sekä kesän ja talven välillä. Katso www.olkilevy.fi
  • Selluvillan tarkoitus on kerätä kosteutta ja vapauttaa sitä ajan myötä, joka muuttaa materiaalin ‘hengittäväksi’. Mineraalieristysmateriaaleissa tämä ominaisuus puuttuu. Selluvillan ”hengittävä” ominaisuus tarkoittaa, että ylimääräisiä höyrysulkuja ei tarvitse käyttää. Höyrysulun puuttuminen mahdollistaa rakennuksen paremman hengityksen, parantaa sisäilman laatua ja estää kondenssiveden aiheuttamat vauriot. Tämän lisäksi selluloosavilla pitää rakenteen kuivana kosteina aikoina, mikä vähentää kylmäsiltojen muodostumista ja pidentää rakenteiden käyttöikää.

KÄRG on helppo minimökki, jonka voi tuoda paikalle peräkärryllä.

KÄRG on helppo minimökki, jonka voi tuoda paikalle peräkärryllä.

KÄRG minimökki sopii hyvin vierasmajaksi isommakin mökin kylkeen. Vain mielikuvitus on rajana.

KÄRG minimökki sopii hyvin vierasmajaksi isommakin mökin kylkeen. Vain mielikuvitus on rajana.

KÄRG minimökin materiaalit ovat korkealaatuisia ja pääosin luonnollisia: olkilevy, selluvilla ja puu.

KÄRG minimökin materiaalit ovat korkealaatuisia ja pääosin luonnollisia: olkilevy, selluvilla ja puu.