Peikonpesä tarjoaa sinulle rentouttavan mökkeilyhetken arjen kiireiden keskellä.

Nimi “Peikonpesä” on saanut alkunsa puisesta peikkopatsaasta joka mökille hankittiin. Nyt siellä on monenmoisia patsaita koristelemassa ympäristöä.

Tunnelmallisen KÄRGin lisäksi löydät minivillasta myös puusaunan, porealtaan, vesivessan, sähköt, kaasugrillin, suppilaudan, trampoliinin sekä soutuveneen.

Vieraile sivustolla
Minivilla Peikonpesä, Minivilla Peikonpesä, Loppi

Haluatko yöpyä luonnon keskellä ja unohtaa kaupungin kiireet?

Loviisan uudet helmeet, KÄRG Cabin mökit odottaa sinua Saaristotien varrella vain 15 kilometrin päässä Loviisan keskustasta.

Heräät virkistyneenä maisemaikkunasta pilkistävään aamuaurinkoon ja lintujen lauluun. Vaikka mökit ovat vain 9 neliön suuruisia, on niissä kaikki tarpeellinen luonnonläheiseen lomaan 1–2 henkilölle. Mökit on varustettu jääkaapilla, sekä kahvin- ja veden keittimellä. Lisäksi käytössäsi on ulkokeittiö, puusauna sekä puucee.

Mökin vuokraan sisältyy soutuveneen käyttö sekä laaja valikoima pihapelejä. Voit myös vuokrata erillistä maksua vastaan kajakit, sup-laudat tai pyörät omatoimista retkeilyä varten. Tilauksesta järjestämme myös ohjattuja retkiä lähialueille, jolloin pääset tutustumaan tarkemmin ympäröivään luontoon paikallisen oppaan avustuksella.

Vieraile sivustolla

Löydä lisää yöpymiskohteita kätevästi kartalta